A Kingsman: A titkos szolgálat és a Kingsman: Az aranykör filmek rendezője, Matthew Vaughn sokkoló bejelentést tett: három mozifilm készítése szerepel a tervei között, valamint egy TV sorozat is készülhet a brit kémtörténetből. A nyugtalan rajongók végre fellélegezhetnek, hiszen a Kingsman 3 bejelentésére gyakorlatilag tavaly óta várniuk kellett. Matthew Vaughn szavai viszont minden kétséget eloszlattak: Töki kalandjai tovább folytatódnak. Colin Firth is megerősítette, hogy kész újból visszatérni Harry Hart szerepében, így a projekt biztosan sínen van.

A Matthew Vaughn által említett másik Kingsman film a The Great Game címet kapta. Vaughn szerint ez egy előzményfilm, vagy spin-off lesz, ami a 90-es években fog játszódni és a kémszervezet egy másik korszakát fogja bemutatni. A tervek szerint rengeteg utalás és visszautalás lesz a filmben a Kingsman 3-ra. Vaughn úgy jellemezte, hogy technikailag ez úgy fog működni, mint a Legendás állatok és megfigyelésük és az új Star Wars spin-off filmekben, ahol az adott univerzumot egy másik történeten keresztül ismerhetjük meg.

A harmadik Kingsman mozifilm a Kingsman: Az aranykör elején megismert amerikai társszervezetre, a Statesmanre fog koncentrálni. Ebben a filmben újból felbukkanhat a Statesman vezetőjének szerepében Jeff Bridges, továbbá Channing Tatum és Halle Berry.

Mindezek mellett Matthew Vaughn egy nyolcórás Kingsman mini TV sorozatot is szeretne leforgatni. Ennek részleteiről azonban nem sokat árult el: nem tudjuk ki lesz a főszereplője és azt sem, hogy melyik idősíkban játszódna. Úgy tűnik egyelőre a Statesman spin-off és a TV sorozat még Vaughn számára is távolabbi cél lehet.

Forrás: MovieWeb