Ha szeretsz főtt ételt vacsorázni, akkor a csirkehús jó választás, hiszen hamar elkészül, és egy kis mártással nagyon fel tudod dobni.

Csirkenyárs görög módra

Hozzávalók:

1 csirkemellfilé
1 tk friss oregánó
1 tk friss bazsalikom
1 tk gyros fűszerkeverék
1 natúr joghurt
1 uborka
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj

Elkészítési:

  1. A csirkemellet kockázd fel, locsold meg olívaolajjal és fűszerezd be. Húzd nyársra és süsd meg serpenyőben vagy a sütőben.
  2. Amíg sül a hús, reszeld le az uborkát, csavard ki a levét. A joghurthoz zúzz 1 gerezd fokhagymát és keverd bele az uborkát.

Egészségedre!

Elkészítési idő: 10 perc+sütés

Holnap ezekre lesz szükséged: 5 csésze főtt brokkolirózsa, ½ csésze kockára vágott vöröshagyma, ½ csésze aszalt áfonya, ½ csésze sült napraforgómag, 6 szelet baconszalonna, 8 koktélparadicsom,  tk frissen őrölt fekete bors, 1 csésze majonéz, ¼ csésze barna cukor, 1 ek fehér ecet.

Fotó: reciperunner.com

Forrás: 21 nap alatt