Több fotó is kikerült az Amazon.it olasz nyelvű oldalára a hivatalos bemutató előtt.

A Razer Phone 2 a mai napon fog hivatalosan debütálni, de az Amazonra már a bemutató rendezvény kezdete előtt feltöltötték az új készülék fotóit és a specifikációját. A feltöltött tartalmat már törölték, de még előtte sikerült lementeni, így az összes részlet felkerült az Android Police oldalára. Sokan várták az RGB háttérvilágítású logót és jó hírünk van: a Razer teljesítette a vásárlók kérését.

A kiszivárgott specifikáció szerint a Razer Phone 2 processzora a Snapdragon 845 lesz és 8 GB memóriát kap. A készülék kijelzője egy 5,7 hüvelykes 120Hz-es 1440p-s LCD változat lesz. Csalódás lehet, hogy az okostelefon tárhelye “csupán” 64 GB lesz, de a vezeték nélküli töltési lehetőség és az IP67-es szabványnak megfelelő vízállóság talán valamelyest kárpótolhatja a vásárlókat.

A készülék legvagányabb tulajdonsága viszont minden bizonnyal a Chroma RGB háttérvilágítású logó lesz. Ez szépen illeszkedik majd a fényes (vélhetően üveg) hátlaphoz. Egyelőre nincsenek információink a készülék akkumulátoráról és a kamerájáról, de a ma esti hivatalos bemutató után minden részletre fény derülhet.

Forrás: HasználtAndroid