Kiemelt bejegyzésekTech

Hivatalos! Videón a Honor Magic 2

Közeleg a megjelenése a Honor Magic 2-nek, mely az idei év egyik legnagyobb meglepetése lehet.

Október 31-én mutatják be az új készüléket a nagyközönség előtt, azonban a gyártó marketing részlege addig sem unatkozott és egy remek kis treaser videóval álltak elő.

A telefon specifikációja már korábban kiszivárgott, ahogyan a kinézetéről is voltak már elképzelések. Nem túlzás azt állítani, hogy egy az egyben “lekoppintották” az egyébként általam nagyon kedvelt P20 Pro dizájnját. A hátlap nagyon letisztult, elegáns kinézetet és igazi prémium hatást kölcsönöz a telefonnak, szemből nézve pedig a közel 100%-os OLED kijelzőre szavakat is nehéz találni. Szintén jó látni, hogy a gyártó hallgat a vásárlókra, és eltüntették a kijelzőszenzort.

 

A telefon belseje is számos újdonságot rejteget. Ez lesz az első készülék a Mate 20 és 20 Pro után, mely megkapja a Kirin 980-as chipet, és természetesen – ahogy mostanában megszokhattuk – 3 hátlapi kamerával láttál el az eszközt. Ha mindez nem lenne elég, az ujjlenyomat-olvasó is a kijelző alá integrált. Egy kérdés maradt csak hátra, az pedig az árazás.

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Close
Close