Csak egy szoftverfrissítésre várunk, hogy a Google Pixelek legyenek messze a legjobb készülékek, ha gyenge fényviszonyok mellett készülünk fotózni.

Eszméletlen éjszakai fotókat készítenek az új Google Pixel mobilok

Amikor okostelefonos fotózásról beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül a Google mobiljai felett. A Pixelek már többször is bebizonyították a képességeiket, ráadásul az új modellek rendre olyan lenyűgöző fotókat készítenek, amik miatt irigykedhetnek a konkurens márkák üdvöskéi.

A Pixel 3 és Pixel 3 XL sem kivétel ezalól, sőt. A Google új mobiljai ismét megmutatták, hogy még mindig tudnak fejleszteni a kamerarendszeren, ráadásul egyelőre még ki sem bontakoztak teljesen a mobilok szenzorjai.

Ezt a Night Sight mód igazolja a leginkább, amelyet már bemutatott a Google, de a mobilokon hivatalosan még nem elérhető az éjszakai fotózásra készült üzemmód. Egy ügyes programozónak azonban sikerült feloldania a kamera alkalmazásában a Night Sightot, amellyel végre előben is tesztelhető, hogy mire képes a Google újítása.

Az XDA-Developers.com alábbi albumában egymás után láthatjuk a Night Sight nélkül, illetve a vele készült fényképeket. Érdemes megjegyezni, hogy a sötétebb fotók azok, amelyekre napjaink átlagos mobilos zászlóshajói képesek, a fényesebb fotókra pedig talán csak a Google Night Sightja képes.

 

Night Sight test using modded Google Camera app

Mindez azok számára is jó hír, akik nem vették meg a legújabb Pixel mobilokat, hiszen az összes Google Pixel modell megkapja majd az éjszakai üzemmódot. Alig várjuk, hogy végre hivatalosan is megérkezzen a Night Sight.

Forrás: HasználtAndroid