Kiemelt bejegyzésekTech

Máris láthatáron az újabb Sony csúcsmobil

Alighogy piacra került az XZ3, máris a hamarosan bemutatkozó utódjáról pletykálnak.

A Sony a nyár utolsó napjaiban leplezte le az októberben piacra dobott legújabb felsőkategóriás készülékét, az Xperia XZ3-at. A japán gyártót ismerve nem meglepetés, hogy a készülék utódmodelljére nem kell a jövő év őszéig várnunk, olyannyira nem, hogy már most felbukkantak az első képek a titokzatos újdonságról.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan Sony Xperia XZ4 néven debütáló újdonság előlapját az előzetes információk szerint egy 6,2 colos képátlóval rendelkező, QHD+ felbontású OLED érintőkijelző uralja. A motorháztető alatt a Snapdragon 845-ös chipkészlet utódja, az igen nagy teljesítményűnek ígérkező Snapdragon 8150 teljesít szolgálatot, mely kiviteltől függően 6-8 GB RAM, illetve maximum 256 GB flashmemória társaságát élvezi.

Az Android 9.1 (Pie) operációs rendszerrel érkező XZ4 révén maximum 24 megapixeles szelfik készíthetők, a telefon hátoldalán pedig egy 24 és egy 16 megapixeles képalkotó modul landol. Az akkumulátor várhatóan 4000 mAh kapacitású, és egyes források szerint elképzelhető, hogy az XZ4 a világon az elsők között kaphat teljes értékű 5G támogatást. A hivatalos leleplezésre előreláthatólag februárban kerül majd sor.

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Ajánlott poszt!

Close
Close
Close