DivatKiemelt bejegyzések

Madarat tolláról, embert ruhájáról

Bohém darabokkal, vidám színekkel és eklektikus szettekkel készül a 2019-es tavaszi szezonra az Etro divatház. Veronica Etro a legújabb kollekcióját a Csendes-óceán partjára repítette, ahol a modern nők a sportos, kényelmes és praktikus megjelenést részesítik előnyben. A mainstream vonal ezúttal az olasz temperamentummal és a ’60-as évek hippi stílusjegyeivel vált feledhetetlenné.

1_240.jpg

Aki az olasz divatban kicsit is jártas, annak ismerősen cseng az Etro márkanév. A kötöttségektől mentes formavilág a bohém megjelenéssel, a pompás színvilággal és a jellegzetes itáliai temperamentummal alkot tökéletes egységet a divatház szabászasztalán. A gazdagon díszített selymek és kasmírok a keleties ihletésű mintákkal válnak szemet gyönyörködtető látvánnyá, a bőrből készített kiegészítők pedig egyedivé teszik az összhatást. A kényelmes, ugyanakkor extravagáns hatású darabok a 2019-es tavaszi kollekcióban a roppant nőies és praktikus szettekért rajongó nők ruhatárát hivatottak gazdagítani.

Veronica Etro designer az 1960-as évek hippi vonulatát ügyesen keverte a kaliforniai óceánpart laza outfitjeivel. A sportos-szörfös-fürdőruhás összeállítások a következő szezonban neoprén felsőkkel és vibráló – madaras, virágos – mintákkal ellátott köntösökkel társulnak, a nosztalgikus hangulatot ezúttal a patchwork takarók és a romantikus fodrokkal táncoló szoknyák adják. Minden kétséget kizáróan ez a gyűjtemény egy ízig-vérig eklektikus sorozat, amelyben a jellegzetes Etro paisley-minták tökéletes harmóniában vannak az indiai motívumokkal, a szexi csipkeszegélyek pedig jól megférnek a mainstream wellness-jóga életérzéssel. Kelet és nyugat találkozása a luxusdarabok világában, valahol a könnyed és légies, sportos és nőies megjelenés metszéspontjában. Kell ennél felszabadultabb kollekció 2019 tavaszára?

Forrás: GaborSzakacs

Ajánlott cikkek

Ajánlott poszt!

Close
Close
Close