Az egyik legjobb az elektromos autókban, hogy napról napra lehet teljesen megújult autókat bemutatni. Itt van mindjárt három, melyek közül legalább az egyiket akarni fogod! Az persze már más kérdés, hogy mikor és mennyiért vehetjük meg ezeket az autókat.

A benzines autókon már nem nagyon tudnak mit reszelgetni. (A dízelnek meg már vége.) Kisebb lökettérfogat, mínusz még 1-2 henger, még egy turbó, még egy sebesség a váltóba, egy új bőr az utastérbe, aztán kuss legyen öt évig, amíg újra ráncfelvarrunk. Az elektromos autóknál szerencsére még csak most indul a fejlődés, persze van is honnan. Pár évente duplázódik az aksik kapacitása, önvezetés, űrhajószerű autók, autó szerű autók, új szoftveres megoldások, szóval van minden, mi szem szájnak ingere.

Ezen a héten három elektromos autót is bemutattak Los Angelesben. Mindhárom ígéretes, pedig teljesen különböző autókról van szó. Az egyik egy hatalmas pickup, a másik egy gran turismo, a harmadik egy nagy hatótávval rendelkező kisautó, úgy gondoltam megérnek egy misét. Meg egy videót is. Íme:


Forrás: ZöldAutók