Kiemelt bejegyzésekTech

Xiaomi Redmi 6 Unboxing

Közelebbről is megnéztük a Xiaomi egyik legpénztárcabarátabb telefonját.

A Redmi 6 a gyártó egyik belépő szintű szintű mobilja, amit mi a Xiaomi Mi Store-tól kaptunk, ha pedig Ti is szeretnétek kézbe fogni egy ilyen telefont, akkor látogassatok el a Lurdy Házba. A készülék a már jól megszokott élénk sárga dobozban érkezik, ennek a hátulján pár alap adatot tudhatunk meg, úgy mint a dupla kamera, a nyolc magos processzor, vagy a hihetetlenül gyors ujjlenyomatolvasó. Amennyiben kinyitjuk a dobozt, egyből a készülék köszön ránk vissza, alatta kapunk egy kis papírmunkát, egy fali adaptert, egy micro usb usb kábelt és egy sim tűt.

Na de térjünk is vissza a mobilra, anyaghasználat téren a Pocophone-nál is használt polikarbonátra esett a választás, ami még mindig remekül néz ki és könnyű is. Hátul helyezkedik el a már említett duál kamera szett is, illetve az ujjlenyomatolvasó is. Hihetetlen, hogy ez utóbbi már olyan jó, mint pár éve a csúcskészülékekben. Illetve ma már egyre kevesebb mobilon látni, de itt még szerencsére megtaláljuk a jack csatlakozót is.

Hamarosan jelentkezünk egy részletes teszttel is, ha viszont már most elnyerte a tetszéseteket a telefon akkor 45 000 Ft-ért tudjátok megvásárolni a Xiaomi Mi Store-ban.

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Close
Close