A kínai gyártó hivatalosan is bemutatta a vadonatúj Redmi Note 7-et.

Lei Jun, a Xiaomi első embere leplezte le a vállalat új albrandjének, a Redminek az első saját márkás készülékét. A keresztségben Redmi Note 7 nevet kapott újdonság előlapját egy 6,3 colos képátlójú, illetve Full HD+ felbontású LCD érintőkijelző uralja, még pedig konkrétan 84 százalékban. A motorháztető alatt egy Qualcomm Snapdragon 660-as chipset rejtőzik, mely kiviteltől függően 3, 4, illetve 6 GB RAM, valamint 32, illetve 64 GB flashmemória társaságát élvezi.

A Redmi Note7 egyik leginkább vásárlásra csábító jellemzője a 48 megapixeles felbontású főkamera, azonban a gyakorlatban várhatóan leginkább 12 megapixeles felbontású, de a Quad-Bayer szűrő révén jobb minőségű felvételek készülnek majd a telefonnal. A kiegészítő kamera 5 megapixeles felbontású és elsősorban AI funkciók, illetve a portré mód miatt került a fedélzetre. A frontkamera 13 millió képponttal bír.

A 4000 mAh kapacitású akkumulátor a Qualcomm Quick Charge 4 töltés révén villámgyorsan feltölthető. A Blue, Twilight Gold és Black színváltozatokban készülő újdonság kínai alapára 999 jüan (41 ezer forint), a forgalmazás január 15-én kezdődik meg.

Forrás: HasználtAndroid