Hatalmasat tarol a Redmi Note 7 kínában.

Kínában, helyi idő szerint délelőtt 10 órakor „nyitott újra” a Xiaomi online boltja, a képzeletbeli kirakat elején a legújabb okosmobiljukkal, a Redmi Note 7-tel. Különleges teljesítményről tettek ezzel egyidőben tanúbizonyságot a Xiaomi szervergépei, hiszen képesek voltak kiszolgálni azt a tömeget, ami 10 perc és 56 másodperc alatt kapkodta el az összes készleten lévő Note 7-et. Most kapkodhatnak a futárok után.

Nem ez az első eset, hogy emiatt a mobil miatt rohamozzák meg a Xiaomi weboldalát. A Redmi Note 7-et először két hete kezdte értékesíteni a kínai gyártó – akkor 8 perc 36 másodperc alatt „végezték ki” a 100 000-es készletet. A harmadik menetben 2 perc 50 másodpercig bírt a kereslettel a Xiaomi, a mostani, kevesebb mint 11 perces roham pedig a negyedik alkalom volt. Igaz, eddig tisztázatlan, hogy ezúttal pontosan hány készülék is várta online a vásárlókat.

Nem véletlen a hatalmas felfordulás a Xiaomi háza táján, hiszen a kínaiak szinte ajándékba adják a Snapdragon 660 hajtotta, 48 megapixeles kamerával, 4000 mAh-ás akkumulátorral és Full HD+ kijelzővel felvértezett okosmobilját. A 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel szerelt változat ugyanis 42 000 forintba, a full extrás, 6 GB RAM-os és 64 GB tárhelyes modell pedig 58 000 forintot kóstál Kínában.

Forrás: HasználtAndroid