Kiemelt bejegyzésekTech

Két előugró kamerás okostelefont mutat be az Energizer a Mobil Világkongresszuson

A Kodak-hoz és a Pepsi-hez hasonlóan az Energizer is részesedést szeretne az okostelefon piacból.

Friss, energikus és komoly szándékokkal érkezik a piacra…

Az ismert gyártó egyből huszonhat különböző okostelefont fog bemutatni a Mobil Világkongresszus (MWC, Mobile World Congress) rendezvényen. Ezek közül kettő is készülékházból előugró kamerával fog rendelkezni. Ez a technológia egyre népszerűbb, annak ellenére, hogy a pletykák szerint 2019-ben az ismert zászlóshajók inkább a display hole (kamera sziget/lyuk) megoldást választják.

Néhány készülékhez egészen részletes specifikációk érkeztek.

A két előugró kamerás okostelefon az Ultimate U620S Pop és az Ultimate U630S Pop lesz. A modellek számozása kissé érdekesre sikerült, mivel az Ultimate U620S Pop az erősebb készülék. Ennek az okostelefonnak 6,2 hüvelykes 1080p-s kijelzője lesz, a processzora egy MedaTek Helio P70-es, 6 GB memóriával és 128 GB tárhellyel fog rendelkezni. Elsődleges kamerarendszere egy 16 megapixeles, egy 5 megapixeles illetve egy 2 megapixeles kamerából fog állni, másodlagos (szelfi) kamerarendszere pedig egy 16 megapixeles és egy 2 megapixeles előugró kamerából fog állni. A készülék akkumulátorának kapacitása 3200 mAh lesz.

A nevében erősebbnek tűnik, de valójában az Energizer Ultimate U630S Pop a gyengébb készülék.

Az Ultimate U630S Pop tehát a kettő közül a gyengébbik készülék. Ennek egy 6,3 hüvelykes 720p-s kijelzője lesz (sajnos emiatt előre számíthatunk a rossz megjelenítési minőségre). Az okostelefon processzora egy MediaTek Helio P22, 4 GB memóriát fog kapni, valamint 64 GB tárhelyet. Elsődleges kamerarendszere egy 16 megapixeles és egy 2 megapixeles kamerából fog állni, másodlagos kamerarendszerét pedig szintén egy 16 megapixeles és egy 2 megapixeles kamera alkotja. A készülék akkumulátorának kapacitása 3,500 mAh és a 720p-s kijelző miatt összességében jobban rászolgálhat az Energizer névre. Az okostelefon hátoldalán egy ujjlenyomat olvasó szenzort is találhatunk.

Balról jobbra: Energizer Ultimate U650S, Energizer Ultimate U620S és Energizer Ultimate U570S.

Az alábbi három készülék ettől eltérő dizájnnal fog megjelenni.

Az Energizer ezenfelül további nem előugró kamerás okostelefonokat is piacra fog dobni. Ezek a OnePlus 6T stílusú “vízcsepp notch” stílusú dizájnnal fognak rendelkezni. Ilyen lesz az Energizer Ultimate U650S, az Energizer Ultimate U620S és az Energizer Ultimate U570S. Az Ultimate U650 S kijelzője 6,5 hüvelykes lesz (sajnos csak 720p-s), egy MediaTek Helio P22-vel lesz felvértezve, valamint 4 GB memóriával és 128 GB tárhellyel. Kamerarendszere egy 16 megapixeles és egy 2 megapixeles elsődleges, valamint egy 16 megapixeles másodlagos kamerából fog állni, akkumulátora 3500 mAh lesz. Az Ultimate U620S specifikációja eltérő lesz a fentebb említett Ultimate U620S Pop-étól: 6,2 hüvelykes kijelzője 720p-s lesz, processzora egy MediaTek MT6765 lesz, 4 GB memóriát fog kapni, valamint 64 GB tárhelyet. Elsődleges kamerarendszere egy 16 megapixeles és egy 2 megapixeles kamerából fog állni, másodlagos kamerája 16 megapixeles lesz, akkumulátora pedig 4000 mAh kapacitású. Továbbá lesz egy Energizer Ultimate U570S nevű készülék is, amely 5,7 hüvelykes 720p-s kijelzőt fog kapni, a processzora egyelőre ismeretlen (viszont azt tudjuk, hogy négymagos), szintén ismeretlen lesz a készülék memóriamérete. Tárhelyből 32 GB-ot fog kapni, elsődleges kamerarendszere pedig egy 16 megapixeles illetve 2 megapixeles kamerából fog állni, szelfi kamerája 16 megapixeles lesz, akkumulátora pedig 3000 mAh kapacitású.

Az Energizer Ultimate U620S Pop júliusban lesz elérhető, az Energizer Ultimate U630S Pop pedig júniusban. A tervek szerint az Energizer Ultimate U650S, az Energizer Ultimate U620S és az Energizer Ultimate U570S okostelefonok októberben, júniusban és áprilisban fognak megérkezni a boltok polcaira.

A pletykák szerint az Energizer további húsz készülékkel igyekszik meghódítani a piacot, ezek közül az egyiknek állítólag 18000 mAh kapacitású akkumulátora lesz, egy másik pedig hajlítható kijelzővel fog rendelkezni. Ezek alapján nagyon izgalmas bemutatóra számíthatunk és az Energizer is megmutathatja, hogy van-e helye az okostelefonok piacán.

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Close
Close