A Samsung új flagship modelljével minden korábbinál jobb minőségű fotók és videók lesznek készíthetők.

A jövő héten végre lehull a lepel a Samsung idei csúcskészülékeiről, az olcsó S10e-ről, az arany középutat jelentő S10-ről, illetve az abszolút csúcsmodell S10+-ról. Utóbbi készülékben egy 6,3 colos képátlójú, 522 ppi pixelsűrűségű Infinity O érintőkijelző, valamint igen fejlett képalkotó technológia teljesít szolgálatot.

A kijelzőben két darab kamera található, melyek közül az egyik 10 megapixeles és f1,9-es fényerejű, a másik pedig 8 megapixeles és f2,2-es fényerejű. Ezek révén kiváló háttérelmosott portrék, illetve akár 4K felbontású szelfivideók is készíthetők.

Hátul egy 12 megapixeles, f1,5-ös fényerejű és 77 fokos látószögű főkamera található. Ha rátoljuk a zoomot, akkor a szoftver átvált a 12 megapixeles, f2,4-es fényerejű, illetve 45 fokos látószögű telephoto kamerára. Ha pedig kifelé zoomolunk, akkor bekapcsolódik a 16 megapixeles, f2,2-es fényerejű és 123 fokos látószögű harmadik képalkotó egység. A három közül az előbbi kettőben található optikai képstabilizátor.

Továbbfejlesztették a jelenetoptimalizálót, mely 20 helyett immár 30 témát képes felismerni, ezenkívül pedig a kamera low-light képességein is javítottak.

Forrás: HasználtAndroid