Kiemelt bejegyzésekTech

Új olcsó Samsung tablet érkezik

Bemutatták a 2019-es Galaxy Tab A 10.1 táblagépet Németországban.

Nem csak a felső kategóriára összpontosít a Samsung.

A dél-koreai vállalat bemutatta a legújabb táblagépeit, köztük a 400 dolláros Samsung Galaxy Tab S5e-t is. Ha ennél valamivel olcsóbbat kerestek, akkor érdemes lehet szemügyre venni a Németországban bemutatott 2019-es Galaxy Tab A 10.1 modellt.

A Samsung Galaxy Tab A széria egy olyan termékcsalád, amely világszerte nagyon sikeres, ezek közül pedig rengeteg megjelent az Egyesült Államok piacán is, de a 2019-es modell egyelőre csak Németországban érhető el. Ez a táblagép 10,1 hüvelykes 1920×1200 pixeles felbontású TFT kijelzővel fog megjelenni. Akkumulátorának 6150 mAh kapacitása lesz, sztereó hangszórókat fog kapni a készülék háza pedig fém lesz. A motorháztető alatt egy Exynos 7904-es processzort találunk, valamint 2 GB memóriát. Az olcsó tabletekhez hasonlóan a Samsung Galaxy Tab A 10.1-nek is “C” típusú USB csatlakozója lesz a feltöltéshez és az adattovábbításhoz.

Kedvező ár, de felemás specifikáció.

A 2019-es Galaxy Tab A elsőként Németországban kerülhet a boltok polcaira április 5-én. A táblagép Wi-Fi és LTE-s változatban is meg fog jelenni. Az előbbi ára 210 euró, az utóbbi ára pedig 270 euró lesz. Három szín közül választhatunk: fekete, arany és ezüst modellek lesznek.

Ettől a specifikációtól természetesen nem estünk hanyatt. A készülék tárhelyéről sajnos nincs információnk, de az szinte borítékolható, hogy bővíthető lesz memóriakártyával. Viszont a 2 GB memória már éppen csak elégséges 2019-ben, ezért kissé fura, hogy a gyártók pont ezen akarnak spórolni (miközben a komolyabb okostelefonokban már bőven 6 GB feletti RAM mennyiség található).

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Close
Close