Kiemelt bejegyzésekTech

Tényleg ennyire gyűrődne a hajlítható Samsung kijelzője?

Ijesztő videó bukkant fel a neten a Galaxy Foldról.

Már csak egy hónapot kell várnunk, hogy a Samsung végre piacra dobja az első hajlítható kijelzőjű mobilját, a Galaxy Foldot. Egy friss vietnámi videó miatt pedig kezdjük még jobban várni a különleges koreait.

A felvételen ugyanis használat közben láthatunk egy Foldot, amin szinte kiszúrja a szemünk a gyűrött kijelző. Pedig a hivatalos bemutatón tökéletesnek tűnt a prototípus zsanérja, és mi sem hinnénk, hogy egy ilyen terméket tenne a polcokra a Samsung. Főleg nem 2000 dollárért.

Egyesek szerint az sem kizárt, hogy a videón egy másolat szerepel, bár aligha hinnénk, hogy valakik már ilyen pontosan lekoppintották volna a Samsung fejlesztését. Ami valószínűbb, hogy egy korábbi prototípus a főszereplő, amelynél még volt mit finomítani a kihajtható mobil technikáján. Amire talán a legkevesebb az esély, hogy valóban így mutatna a kinyitás után a Galaxy Fold.

Egyelőre nem törünk pálcát a Samsung felett. Inkább megvárjuk a végleges, sorozatgyártott változatot. Akkor lesz csak igazán tiszta a kép. Vagy inkább gyűrött?

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Close
Close