Kiemelt bejegyzésekTech

A Huawei P30 Pro már most szerepel az Amazon listáján

Az Amazon Italy oldalára feltöltött Huawei P30 Pro leírása megegyezik a korábban elhangzott specifikációval.

Hamarosan debütál a Huawei legújabb zászlóshajója.

Manapság egyre kisebb az esély arra, hogy egy gyártó új készülékeinek képei és adatai ne szivárogjanak ki a megjelenés előtt (persze az is elképzelhető, hogy egyes gyártók a saját képeiket és egyéb tartalmaikat szivárogtatják szándékosan). A Huawei legújabb zászlóshajója, a Huawei P30 Pro is felbukkant az Amazon listáján (állítólag véletlenül). A készülék specifikációjában feltüntetett 10x-es zoom valósnak tűnik és a többi adat is megegyezett a korábban kiszivárgottakkal.

Az új Huawei P30 Pro  „páncélja” alatt egy Kirin 980 SoC rejlik, továbbá egy 4200 mAh kapacitású akkumulátor, valamint egy három lencsés Leica kamerarendszer. A kínai vállalat új zászlóshajójának elsődleges kamerája 40 megapixeles lesz, amihez egy 20 megapixeles és egy 8 megapixeles lencse is társul. Ezek közül az egyik 10X-es “hybrid zoom” technológiával lesz felvértezve. Ráadásul a kamerarendszer munkáját segíti egy Time of Flight (ToF) szenzor. A ToF kamerák az ipari kamerákhoz hasonlóan optikából, szenzorból és interfészből állnak, viszont ezek mellett beépített fényforrást is tartalmaznak, gyakorlatilag ez képezi a technológia alapját. A Huawei P30 Pro másodlagos (szelfi) kamerája 32 megapixeles lesz.

A pletykákból ismert specifikációra és a kiszivárgott képek szerinti dizájnra számítunk.

A további részletek között megtalálható az USB-C, az Android 9 Pie rendszer és a bővíthető tárhely. Ezek egyike sem okoz nagy meglepetést. Bizonyos okok miatt az okostelefon microUSB és Type-C adapterrel érkezik. Sajnos a dizájnról nem tudtunk meg többet, de a múltban rengeteg kiszivárgott képpel találkozhattunk.

A képen szereplő modell 8 GB memóriával és 128 GB tárhellyel rendelkezik. Ennek ára 1024 euró (ami nagyjából 1163 dollár), ami egy kicsivel kevesebb, mint a Samsung Galaxy S10+ ára Olaszországban. Természetesen a hasonló árazás nem a véletlen műve. A kínai vállalat március 26-án fogja bemutatni a készülékét Párizsban, így akkor biztosan többet tudunk majd mondani róla.

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Close
Close