Ezekkel biztosan könnyebb lesz a böngészés.

Nem titok hogy a Chrome a világ legnépszerűbb böngészője, azt viszont már kevesen tudják, hogy rengeteg rejtett funkciót tartalmaz. Mi most összeválogattunk nektek párat a legjobbakból, amiről videót is láthattok ARPII jóvoltából.

Navigációs Menü

A mai telefonméretek mellet már igazi kihívás elérni az eszközök felső részét, ahova általában eléggé fontos funkciókat pakolnak. A Samsung ezt a problémát a OneUI nevezetű skin-jével próbálta megoldani egészen sikeresen, aminek segítségével, sokkal jobban kezelhetővé váltak a gyári alkalmazások, akár egy kézzel is. A Chrome-nál sajnos alapból nincsen ilyen funkció, de egy rejtett menüben bekapcsolhatjuk hogy a navigációs menü alulra kerüljön. Ehhez rá kell keresnünk a chrome://flags oldalra, ahol ezekhez a beállításokhoz hozzá tudunk férni. Itt írjuk be a Chrome Duet kifejezést a search flags keresőbe, majd válasszuk az Enabled opciót. Amennyiben ezzel megvagyunk akkor felajánl nekünk egy RELAUNCH NOW lehetőséget, erre nyomjunk rá, amennyiben ezután sem működne a funkció, az esetben zárjuk be a Chrome-ot teljesen az éppen futó alkalmazásoknál, és nyissuk meg újra, így már biztosan működni fog.

Oldalak közti Lapozás

Szintén nem a legkényelmesebb dolog az oldalak közti lapozás, mivel a Chrome elég nagy fedésben rakja egymásra az oldalakat, így ezekből nem tudunk sokat látni, illetve hosszadalmas az egész művelet is. Ha viszont az ujjatokat az URL-en jobbra vagy balra húzzátok, akkor könnyedén válthattok két oldal között.

Gyorsabb Letöltés

Biztos Ti is gyakran töltötök le fájlokat a Chrome-on keresztül, akár nagyobbakat is. Amennyiben igen, az esetben érdemes bekapcsolnotok ezt a funkciót. Szintén a chrome://flags oldalon kell keresnünk ezt a funkciót is. A search flags rublikába írjátok be a parallel downloading kifejezést, és kattintsatok az Enabled lehetőségre. Ezután ugyanúgy mint az előző esetben, most is válasszátok a RELAUNCH NOW lehetőséget, vagy zárjátok be a Chrome-ot teljesen, és nyissátok meg újra.

Forrás: HasználtAndroid