A gyártó szerint külső behatás miatt gyulladt ki a készülék, de a tulajdonos szerint nem ütötte meg semmi a drága Galaxy S10 5G-t.

A mobilom az asztalomon volt, amikor füst szagot kezdtem érezni, és füstölni is kezdett a mobil – nyilatkozta a Samsung Galaxy 5G készülék tulajdonosa, aki kártérítést követel a Samsungtól. Elmondása szerint semmi különös nem történt a mobillal. Nem esett le, vagy ütötte meg azt. Legalábbis a probléma előtt.

“El kellett dobnom a telefont, amikor megfogtam, mivel forró volt.”

A Samsung nem fizet kártérítést, ugyanis miután megvizsgálták a telefont, úgy látták, hogy külső behatás miatt kapott lángra az 1200 dolláros készülék. Egyelőre ez az egyelten kigyullad Galaxy S10 5G, így nincs miért aggódnia a tulajoknak.

A Samsung készülékeinek tüzét sokkal közelebbről figyeli a média a Note 7 hibája óta, amely miatt a koreai gyártónak globális visszahívást kellett elrendelnie. Bízhatunk benne, hogy azóta a Samsung jobban odafigyel, és nem sietik el a mobilok akkumulátorjának dizájnját.

Egyébként sem tenne jót a Samsungnak, ha még egy botrányba keverednének. A szénájuk ugyanis nem áll túl jól a befektetőknél, köszönhetően a Galaxy Fold dizájnhibájának, amely miatt bizonyos tesztpéldányok kijelzői néhány nap alatt bedobták a törölközőt.

Forrás: HasználtAndroid