AutóKiemelt bejegyzések

Így áll eléd hamarosan a parkolóban a Teslád

Talán már nem is olyan sokat kell rá várnunk, hogy a Tesla végre a teljes flottája számára elérhetővé tegye az Enhanced Summon funkciót. A korábban bevezetett Summon továbbfejlesztett változatával már nem csak előre vagy hátra gurultathatjuk a Teslát az okostelefonos appon keresztül – anélkül, hogy benne ülnénk -, hanem az autó egész egyszerűen automatikusan képes lesz kiparkolni, és megkeresni a gazdáját a parkolóban.

Elon Musk és csapata még tavaly jelentette be a fejlesztést, de elmondásuk szerint bizonyos előírások miatt halasztaniuk kell a megjelenést. Egyelőre nem biztos, hogy minden régióban elérhető lesz az Enhanced Summon, de vélhetően a Tesla mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legtöbb helyen mozoghassanak önállóan az autóik a parkolókban.

A mostani videót egy, az Early Access flotta részét képző Teslával vették fel. A minőség nem a legjobb, de jól látható, hogy a Tesla gond nélkül oldja meg a feladatot. Az Early Access tagoknak egyébként tiltott, hogy levideózzák a nem publikus funkciókat, de mi azért örülünk, hogy bepillantást nyerhetünk a Tesla friss fejlesztéseibe.

Forrás: ZöldAutók

Ajánlott cikkek

Close
Close