Kiemelt bejegyzésekTech

Egy újabb blockchain okostelefonon dolgozik a HTC

A friss hírek szerint ez a készülék egy alacsony árcédulát kaphat.

Nem csak a túlélésre játszanak, vannak még trükkök a HTC tarsolyában.

A rosszmájú pletykákkal ellentétben a HTC egyáltalán nem haldoklik (bár az tény, hogy a vállalat pénzügyi nehézségekkel küzd). Persze minél nagyobb egy adott cég bevétele annál több projektre képes összpontosítani, legyenek azok értelmes, vagy teljesen felesleges befektetések. A tajvani vállalat most azonban olyan üzletbe vágna, amely az elemzők szerint sikeres lehet.

A HTC 2018 végén mutatta be első blockchain készülékét, az “Exodus”-t, amely egy olyan HTC U12+ volt, amely a vállalat szerint ideális volt a kripto alkalmazások futtatására. Ezzel az okostelefonnal könnyedén tarthattunk Bitcoin-t vagy egyéb kriptovalutákat, ezen felül a készülék alkalmas decentralizált applikációs technológia támogatására is. A HTC hangzatos “Decentralized Chief Officer” titulusát birtokló Phil Chen szerint az Exodus értékesítési adatai megfeleltek a várakozásoknak, azonban ez sok mindent jelenthet.

A specializáció egy jó dolog, kérdés, hogy lesz-e elég érdeklődő egy ilyen okostelefonra.

Chen azt is bejelentette, hogy a vállalat következő blockchain készüléke 2019 második felében fog megérkezni. Az Exodus a HTC U12 alapjaira épült és a tajvani vállalat azóta nem jelentetett meg újabb készüléket, amelyre az új kripto mobiljukat alapozhatnák. Természetesen az is lehet, hogy az érkező Exodus egy teljesen új hardvert fog kapni.

A legfrissebb hírek szerint az új készülék a HTC Exodus 1s nevet fogja kapni. Jelenleg nem rendelkezünk semmilyen specifikációval, de a HTC elárulta, hogy ez a készülék 250 és 300 dolláros ár között fog debütálni. A készülék értékesítését 2019 harmadik negyedévére tervezik.

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Close
Close