Kiemelt bejegyzésekKörnyezettudatosság

Zöldülj okosan! – GREEN BRANDS Akadémia II.

Nem elég zöldnek lenni, annak is kell látszani

Izgalmas, érdekes témák, kiváló előadók, meghökkentő gondolatok, érdeklődő közönség – így jellemezhetnénk a GREEN BRANDS Akadémia második összejövetelét, amelyre május 21-én a Mozsár Kávézóban kerül sor.  

A GREEN BRANDS Akadémia résztvevői  elméleti tudást és gyakorlati ismereteket is kapnak arról, miért üzlet a környezeti fenntarthatóság.  Az Akadémia második rendezvényének előadóitól arra is választ kaphatsz, hogy hogyan jelenik meg a fenntarthatóság, a felelős működés támogatása a pályázati rendszerekben, illetve, hogy milyen finanszírozási lehetőségek állnak a felelős beruházást végző cégek rendelkezésére. A tavaszi képzési napjai alábbi témákat járják körül, amelyek bármely vállalkozás számára segítenek elindulni ezen az úton:

2019. 05. 21. Üzlet-e a fenntarthatóság? – Felelős beruházások és finanszírozásuk

Program:

  • Kovács Károly -(Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség) – A “zöldség” ára és annak megtérülése, avagy az életciklus költség számításban rejlő lehetőségek
  • Pozsonyi Gábor( MagNet Bank) – Impact forradalom a vállalatfinanszírozásban
  • Madarász András (Goodwill Consulting) – A fenntartható működés finanszírozása pályázati forrásokból

Helyszín: Mozsár Kávézó és Étterem (1065 Budapest, Nagymező utca. 21), 9:00 – 12:00 között

Egy fő részvételi díja: 4.900 Ft + ÁFA
Két fő részvételi díja: 9.800 Ft + ÁFA
Három fő részvételi díja: 14.700 Ft + ÁFA

A részvételi díjról a GB Márkaminősítő Kft. előlegszámlát állít ki, amelyet a regisztráció során megadott e-mail címre elektronikus formában juttat el. A regisztrációt az előlegszámla ellenértékének beérkezésével tekintjük véglegesnek. A beérkezett összeg alapján állítjuk ki a végszámlát, amelyet szintén a megadott e-mail címre, elektronikus formában küldünk meg. A részvételi díj étel-ital költséget tartalmaz, amelyet a számlán feltüntetünk.

REGISZTRÁCIÓ

Forrás: EcoLife

Ajánlott cikkek

Close
Close