Kiemelt bejegyzésekTech

Makró módot kaphat a Honor 20?

Egy német oldal állítja: mindent tud a Honor 20-ról.

Már kevesebb, mint egy hétre vagyunk a Honor 20 leleplezésétől. A Huawei almárka hivatalosan is megmutatott már néhány részletet az érkező okosmobilról, de jóval többet tudhatunk meg a WinFuture német laptól, amely elvileg már teljes egészében tudja, hogy mit hoz a következő Honor.

A jelentés szerint a Honor 20 egy 6,26 hüvelykes Full HD+ kijelzővel érkezik, amelyen egy Samsung-szerű kamerakivágás éktelenkedik a bal felső sarokban. A házban egy zászlóshajókhoz illő Kirin 980-as lapkészlet dolgozik majd, legkevesebb 6 GB RAM és 128 GB tárhely társaságában. Azt, hogy az ujjlenyomat-olvasó a mobil oldalán helyezkedik el, már a Honor is hivatalosan megerősítette.

A mobil hátoldalán várhatóan egy négy érzékelős rendszer szolgál majd, amelyben a fő egység egy 48 megapixeles felbontású, f/1,8-as rekeszű kamera lesz. Ezt egészíti majd ki egy 16 megapixeles érzékelővel ellátott ultraszéles látószögű optika, egy 2 megapixeles mélységérzékelő és egy szintén 2 megapixeles makrókamera. A WinFuture szerint így ha közeli képet szeretnénk egy kis témáról, akkor akár centiméterekről is fotózhatunk majd. Összehasonlításképp a Huawei Mate 20 Pro képes akár két centiméterről is fotózni egy tárgyat.

A megapixelek hiánya kicsit aggasztó a makrófotózásra hivatott kameránál, ám a Honor 20 várhatóan nem ehhez illő részletességű fotókat készít majd közelről. Valószínű, hogy egy AI-rendszerrel a 48 MP-es fő kamera bevonásával a feladatba a mobil sokkal részletesebb képeket készít majd, mint amit egy 2 MP-es érzékelőtől reálisan elvárhatunk.

A kamerán felül a WinFuture értesülései szerint a mobilban egy 3750 mAh-s akkumulátor dolgozik majd, 22,5 wattos gyorstöltéssel. A szelfikamera 32 MP-lel igyekszik majd a legrészletesebb képeket rögzíteni, a mobilon pedig egy Android Pie alapokon futó MagicUI 2.1 dolgozik majd. A hivatalos megjelenés dátuma május 21, vagyis igazán nem kell már sokat várnunk arra, hogy kiderüljön, valósak-e a német oldal információi.

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Close
Close