Az utóbbi években egyre nagyobb divat lett utólag színeket hozzáadni egy telefon választékához.

Minden ember szereti, ha sok opció közül választhat, nincs ez másképp a telefonjaink színével sem, és hát lássuk be, hogy egy gyönyörű szép piros szín mindenkinek könnyen elnyerheti a tetszését. iPhone téren évek óta fut a PRODUCT (RED) kampány, ennek fényében minden évben kerül a polcokra az új iPhone-okból piros színű változat is. Egy új szivárogtatás alapján Samsungéknak is megtetszett ez a színvilág, és ők sem maradnának ki a jóból.

Persze korábban is láttunk már példát piros színű Samsung készülékre, ugyanis az S8 és az S9 esetében is már kísérleteztek ezzel a színvariációval. Sajnálatos, hogy azok a készülékek sosem kerültek forgalomba sem az USA-ban, sem Európában. Épp ezért merül fel a kérdés, hogy ezúttal talán más lesz-e a helyzet, hiszen valószínűleg sokan kapkodnának utána ezeken a területeken is.

Talán az esélyek nem olyan jók, de a remény hal meg utoljára. A szivárogtató szerint a készülékekre még várni kell egy darabig, szóval még egy darabig nem tudjuk meg, mi lesz a színállás sorsa, de mindenképpen szívesen tartanánk egy ilyen szép eszközt a kezünkben. Ti bevállalnátok egy ilyen szexi készüléket, vagy maradnátok inkább a hagyományosabb, visszafogottabb színeknél, amikor telefont vásároltok?

Forrás: HasználtAndroid