Kiemelt bejegyzésekTech

Így nézhet ki a Samsung Galaxy Note 10 és Note 10 Pro

A gyakran pontosnak mondható OnLeaks végre bemutatta az első renderfotóit az érkező Samsung Galaxy Note 10-ről és Note 10 Próról.

A fotókról kiderül, hogy az értesüléseik szerint mindkét Note-nál búcsút inthetünk a 3,5 mm-es jack dugaljnak, illetve a Bixby gombnak. Az előlapi kamerát ezesetben is egy kivágással illesztik a kijelzőben, ám a Galaxy S10 jobb felső elhelyezésével szemben a Note-oknál középre kerül a fényleső.

A két mobil közti különbség inkább a méretekben és a hátlapon észrevehető, hiszen az OnLeaks szerint a sima Note 10 kisebb, 6,3 hüvelykes kijelzővel érkezik, a Pro változat pedig 6,75-össel, utóbbin pedig eggyel több kamera figyel majd a hátlapról. Várhatóan a méretből adódóan nagyobb akkumulátorral is rendelkezik majd a Note 10 Pro.

A hardver tekintetében várhatóan mindkét modell Snapdragon 855-ös és Exynos 9820-as rendszerchipet kap majd, legalább 128 GB-nyi tárhellyel és legfeljebb 12 GB RAM-mal. A Galaxy S10 után várhatóan a Note szériát is 5G-s változattal bővíti a Samsung, ám azt egyelőre nem tudni, hogy ennél a zászlóshajónál mi lesz a stratégiájuk.

Forrás: HasználtAndroid

Ajánlott cikkek

Close
Close