AutóKiemelt bejegyzések

Karaoke érkezik a Teslákba!

A Tesla nem csak a világ legjobb autóit szeretné gyártani, hanem céljuk, hogy egyben a „legmókásabb élményt” is nyújtsák az amerikai villanyosok. Elon Musk és csapata már rengeteg funkciót eresztett a szoftverébe annak érdekében, hogy a tulajdonosok és az utasok jól érezhessék maguk, szórakozhassanak a Teslákban. Mindez nem csak arra hivatott, hogy elüssük a töltések idejét, hanem akár utazás vagy parkolás közben is szolgálhatnak szórakoztató, de nem megszokott funkciókkal a Teslák.

A legújabb frissítésével az amerikai gyártó a vásárlók kéréseinek hatására javította az érintőkijelző rajzolós alkalmazását, amellyel mostantól szebb grafikákat rajzolhatunk a Teslák méretes kijelzőjére. Emellett Elon Musk azt is elárulta, hogy már dolgoznak egy-két zenés újításon is, és karaoke alkalmazás is érkezik az autókba. Őszintén szólva nem is vártuk egyetlen más gyártótól sem, hogy új szintre léptesse az autós túrákon való teljes kabinos kórus élményét.

Az sem kizárt, hogy saját zenei streaming-szolgáltatást indít a Tesla, és elhagyják a Slackert az Egyesült Államokban, és a Spotify-t Európában, amelyekről jelenleg szól a felhőből lejátszott zene az autókban. Hogy ez milyen változtatásokat hozna az élményeket tekintve, egyelőre nem tudjuk, de a Tesla már két évvel ezelőtt lebukott azzal, hogy tervezi a saját szoftverre való váltást.

Forrás: ZöldAutók

Ajánlott cikkek

Close
Close