Kedves érdeklődő!

Portálunk célja hogy az izgalmas és értékes tartalmakat egy weboldalra gyűjtsük az olvasóink számára. A TopBlog webportálon az RSS hírtartalmak mellett saját készítésű és más blogokból kiválasztott kiemelt bejegyzéseket osztunk meg, gondosan figyelve a forrásmegjelölésre és arra, hogy az olvasók könnyen eljuthassanak a szerzők eredeti weboldalára, hogy ott a tulajdonos/szerző további érdekes tartalmai között böngészhessenek, olvashassanak.

Hogyan kerülhetek fel a TopBlogra?

  • Bloggerként, blog tulajdonosként: Webportálunk folyamatos megjelenési lehetőséget biztosít az egyedi blog bejegyzések számára. Amennyiben a weboldalad képes RSS feed megosztására, a “Friss Blog Bejegyzések” szekcióban a legfrissebb bejegyzéseid megjelenhetnek a TopBlogon. Továbbá igény szerint megjeleníthetjük a kiválasztott cikkeidet a kiemelt bejegyzések között és a Facebook oldalunkon.
  • Magazinok, hírportálok számára is tudunk RSS feed megosztási lehetőséget, kiemelt tartalom megjelenítési lehetőséget, illetve saját szekciót biztosítani.
  • Továbbá önálló, saját weboldallal nem rendelkező szerzőknek is publikáljuk a bejegyzéseit, ezzel esélyt adva arra, hogy írásaikat nagyobb közönség is megismerhesse.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: